Een coverband met meer dan 10 jaar ervaring en dat kun je zien en horen. High Tag geeft je de sensatie van een rockconcert! Ze spelen de beste muziek van de jaren ’60 tot en met de hits van vandaag, met een repertoire dat varieert van The Beatles en Michael Jackson tot Pharrel en Rihanna.

Van dorpsfeest tot bruiloft en van café tot bedrijfsfeest, High Tag weet de juiste snaar te raken! Voor elk feest en budget proberen wij een passende oplossing te vinden. Neem contact met ons op en hoor wat er mogelijk is.
Mocht je niet eerder van High Tag gehoord hebben maar komt de band jou toch bekend voor? Dat kan kloppen want tot 2015 traden wij op onder de naam ‘Perfect Crime‘.

De band bestaat uit:

 

bandlid5

 

Rein – gitaar/zang
Rein is sinds zijn tienerjaren al veel met muziek bezig. Na een aantal jaren drumstokken te hebben versleten heeft Rein zich het gitaarspelen meer dan meester gemaakt. Met de goede gitaarbeheersing is er de laatste jaren ook een prima zangstem bij gekomen.

 

bandlid1


Douwe – gitaar

Bandlid van het eerste uur. Een no nonsense rocker een echte Rolling Stone.

 

bandlid3

 

Jelle Wietze – bas/zang
De bassist van het gezelschap die ook muzikale talenten heeft op trompet en gitaar. Laat het podium vaak meedeinen met zijn vette bastonen en zijn springgedrag.

 

bandlid6
Sytze – toetsen
Een jonge muzikant met de juiste muzikale opvoeding dus kent hij zijn klassiekers. Ook in de moderne muziek kan hij zich helemaal uitleven op de witte en zwarte toetsjes op z’n piano. Altijd de rust zelve, maar als Sytze staat te springen gaat het helemaal los.

 

bandlid2
Hylke – drums
Verschuilt zich achter zijn bekkens en gedraagt zich als een echte “animal”. Drumt op alles wat op zijn weg komt, al jaren actief en nog lang niet van plan de stokken los te laten.